Facaderenovering og tagrenovering tilbydes

Hos Curacon tilbyder vi facaderenovering og tagrenovering i Herlev, København og Ballerup. Har du en ældre bolig eller bygning, der har set bedre ud, kan en grundig facaderenovering bidrage til at genskabe værdien af boligen. Du får facader, der ser ud som nye, og det giver forynget liv til din bolig og optimerer udseendet betragteligt.

Det samme gør sig gældende, hvis du har et gammelt tag, der ikke længere kan holde optimalt på varmen. Ældre tage er ikke isolerede efter samme regler, som der er i dag, hvorfor en tagrenovering vil bidrage til et minimeret varmeforbrug og ikke mindst et forbedret indeklima.

Tagrenovering udføres med de bedste byggematerialer

For at kunne levere det bedste resultat, når vi udfører en effektiv tagrenovering, og for den sags skyld også facaderenovering, anvender vi udelukkende byggematerialer i høj kvalitet. Er malingen på facaden ved at krakelere, renser vi først hele overfladen ved hjælp af sandblæsning. Herefter kalker vi, hvis det er behovet - og ellers males der.​

Det er ganske uundgåeligt i det danske klima, at dine facader og tagsten vil blive medtagede. Med tagrenovering i høj kvalitet og en facaderenovering, der gør en synlig forskel, får du næsten et nyt hus tilbage igen.

Lad os komme med et godt tilbud på facaderenovering

Er du fast besluttet på, at der skal gøres noget ved dit hus eller bygning, er vi klar til at hjælpe dig. Vi rådgiver dig om valg af materialer, så du får et slidstærkt og langtidsholdbart tag - og så foretager vi en gennemgribende facaderenovering, der også holder de næste mange år.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, samt få et konkret tilbud på din opgave. Ring på telefon 44 53 24 60, eller send en e-mail til info@curacon.dk.​

​CURACON A/S

CVR: 31366550

Marielundvej 48 B

2730 Herlev

Medlem af​