Renovering af fredede bygninger og kulturelle institutioner

Hos Curacon har vi gennem mange år specialiseret os i renovering af fredede bygninger i Herlev, København og Ballerup.

​Vi har det privilegium at have deltaget i omfattende ombygninger, renoveringer og istandsættelser af nogle af Danmarks smukkeste og mest kulturbærende ejendomme.

Når vi arbejder i bevaringsværdige bygninger, er det altid med stor nænsomhed og respekt for oprindelig stil og materialevalg.

​Renovering af fredede bygninger handler om viden, erfaring og et roligt håndelag. Hos os er medarbejderne specialiserede i at varetage og udføre disse specielle opgaver med den største omhu og kompetente, faglige hænder .

​Forsigtig og omhyggelig renovering af fredede bygninger

Vi tilbyder renovering af fredede bygninger i høj kvalitet, som giver et flot resultat.​

​​I de historiske bygninger møder vi ofte spor efter ældre vandskader. Her er vores ekspertise af afgørende betydning for renoveringens omfang og bygningens bevarelse, når det skal afgøres, om der er tale om en ægte hvid tømmersvamp eller blot lidt frønnet træ.


​Har du en ældre, bevaringsværdig bygning, der ville have gavn af en kærlig hånd, tager vi gerne en faglig vurdering af, hvad der skal til for at genskabe værdien med respekt for bygningens tilstand. Hos os er ingen opgave for stor eller lille. Så uanset om det er en lille eller stor bygning, er vi meget interesserede.

Kyndig rådgivning og ekspertise i kulturrige ejendomme

Der er mange ting at være opmærksom på, når man har berøring med en fredet bygning. Vi har stor ekspertise og kender alt til gældende regler på området, hvorfor vi er det sikre valg, når du skal vælge et firma til renovering af fredede bygninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 44 53 24 60, eller send en e-mail til info@curacon.dk.​

​CURACON A/S

CVR: 31366550

Marielundvej 48 B

2730 Herlev

Medlem af​