Ledige stillinger

PROJEKTLEDER INDEN FOR BYGGERI MED MULIGHED FOR MEDEJERSKAB

Curacon A/S søger en erfaren projektleder, der sideløbende med den daglige drift, har lyst og evne til at deltage i videreudviklingen af selskabet. Curacon udspringer af latin og betyder ”rettidig omhu” og er med sine 5 år et forholdsvist ungt selskab. Dog er holdet af medarbejdere særdeles erfarne og rutinerede. Vi beskæftiger os i dag med styringsbaserede byggeopgaver, og hviler på et fundament hvor kvalitet, høj faglighed og solidt håndværk er en selvfølge. Vores mission er ”at samarbejde med professionelle bygherrer og levere kvalitet til tiden”. Vi lever i respekt for individet, projektet og naturen, og går ikke på kompromis med disse holdninger.

Titel : PROJEKTLEDER 

Baggrund: Ingeniør/bygningskonstruktør gerne med håndværksmæssig baggrund Forventninger: Fleksibel, ordentlig og løsningsorienteret. Du kan køre din egen forretning i forretningen, kan styre dine sager og følge dem til dørs såvel økonomisk- som udførelsesmæssigt. Du bidrager positivt til den samlede virksomheds bundlinje af både økonomisk- og menneskelig kapital.

Vi tilbyder: Optagelse i et garvet og rutineret team af projekt- og byggeledere hvor vidensdeling og sparring er en selvfølge. Et fleksibelt job hvor du vurderes på opnåede resultater snarere end dit tidsforbrug. Du vil indtræde i kredsen af ledende medarbejdere, og vil, såfremt interessen er gensidig, kunne tilbydes medejerskab på nærmere fastsatte vilkår. 

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rette profil Har du spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til Adm. direktør Steen Honorè Jepsen på tlf. 24221797

Ansøgning: Sendes til sj@curacon.dk 

Ansøgningsfrist: 5. september 2017 – dog vil ansøgninger løbende blive vurderet og samtaler kan forekomme inden fristens udløb

​CURACON A/S

CVR: 31366550

Marielundvej 48 B

2730 Herlev

Medlem af​