FOKUSOMRÅDER

gode råd er gratis

Vi har valgt at have fokus på den type opgaver, vi som entrepriseledere og mestre har størst erfaring med - fordi kun ved at være topprofessionelle indenfor et fokusområde, kan vi bygge med omhu.

Vi har alle indgående kenskab fra vore tidligere ansættelser i istandsættelse af fredede og bevaringsværdige bygninger som f.eks. Amalienborg Slot, Christiansborg Ridebane, Nationalmuseet, Kronborg Slot, Statens Museum for Kunst, Frederiksberg Slot, Frederiksborg Slot, Roskilde Domkirkes tagværk og mange flere.

Indenfor Hospitals- og laboratorieombygninger har vi langvarige samarbejdsforhold mellem vore entrepriseledere og bygherrer indenfor området, hvor vi bl.a. over årene har forestået ombygninger for Rigshospitalet, Amager Hospital, Gentofte Hospital, Hvidovre Hospital, Finsen afd., Novozymes samt plejehjemmet Sølund.

Institutionsbyggeri, skoler, kontorer og erhvervsvirksomheder er ligeledes ombygnings- og renoveringsopgaver vi har stor fokus på. Vi har bred og omfattende erfaring i ombygninger og renovering på større og mindre opgaver, men alle med øje for den aftalte kvalitet, økonomi og dato for aflevering.

​CURACON A/S

CVR: 31366550

Marielundvej 48 B

2730 Herlev

Medlem af​